fbpx

JUHANNUSSAUNA

KAKSI KOLME SAUNAA, ITÄMERI JA JUHANNUSVIHDAT!

Juhannussauna 2020 Jollaksen kartanossa

Juhannuksena Jollaksen kartanolla on saunarieha! Juhannuslöylyt voi ottaa peräti kahdessa kolmessa saunassa: hirsiseinäisessä, puulämmitteisessä rantasaunassa sekä kahdessa kosteassa, hapekkaassa telttasaunassa! Saunat kuumenevat sekä juhannusaattona että -päivänä. Liput myydään kartanon kotisivuilta.

Sauna on erottamaton osa juhannuksen viettoa. Tätä nykyä yhä useammat jäävät juhannukseksi kaupunkiin, mutta sen ei tarvitse tarkoittaa saunatonta keskikesän juhlaa. Jollaksen kartano on puolen tunnin matkan päässä keskustasta, mutta metsän keskellä olevassa rantasaunassa hyppää hetkessä mökkitunnelmaan.

Juhannussaunaan kuuluu luonnollisesti myös vihdat, jotka kartanon saunoista löytyy talon puolesta – voit toki siitä huolimatta tuoda myös omasi, jos haluat!

Juhannuksen sauna-aikataulu

  • juhannusaattona, perjantaina 19.6.2020 klo 17:30-19:30
  • juhannusaattona, perjantaina 19.6.2020 klo 20-22
  • juhannuspäivänä, lauantaina 20.6.2020 klo 15-17
  • juhannuspäivänä, lauantaina 20.6.2020 klo 17:30-19:30

Lippuja ei voi peruuttaa, mutta ne eivät ole henkilökohtaisia, joten ne voi luovuttaa tai myydä eteenpäin! Kaikki vuorot ovat sekasaunoja, ja niissä käytetään uima-asua.

Kartanon terassi on avoinna kaikille saunavuorojen ajan!

Saunavuorot kestävät kaksi tuntia kerrallaan. Hintaan kuuluu pääsy molempiin saunoihin, pyyhe, laadukkaat pesu- ja hoitoaineet sekä kosteusvoiteet, vihdan käyttöoikeus ja uintimahdollisuus! Vanhempiensa seurassa oleville alle 10-vuotiaille ei tarvitse ostaa lippua ollenkaan. Liput voi ostaa ainoastaan ennakkoon Jollaksen kartanon kotisivuilta. Huomaa, että saunavuorot myydään yleensä täyteen hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, joten ei kannata jättää viime tinkaan. Lipun hinta on 22 € / henkilö, mutta ennakkovaraajan edulla saat sen hintaan 19 €.

Saunaan saa tuoda omat eväät, mutta huomioithan kanssasaunojat niitä nauttiessasi. Terassi ja laituri ovat omiaan eväshetkeen! Saunan jääkaapista voit ostaa alkoholittomia juomia (maksu MobilePaylla), kartanolta voit ostaa mukaasi myös olutta, siideriä ja sen sellaista. Maksuvälineeksi käy melkein mikä tahansa, joskaan käteistä emme suosittele.

Jollaksen kartanosta

Jollaksen kartano on tapahtuma- ja juhlatila syvällä Itä-Helsingissä. Yli 100-vuotias kivitalo antaa mainiot puitteet yhteiselle illalle. Paikalle on helppo tulla julkisilla, pyörällä tai omalla autolla. Kartanon puulämmitteinen rantasauna takaa pehmeät ja kosteat löytyt, viereiseltä laiturilta pääsee mereen vilvoittelemaan.