fbpx
Slide
OIKEA TILA ELÄMÄSI TÄRKEIMMILLE PÄIVILLE

Jollaksen kartano on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Kartanon alakerta sopii erinomaisesti syntymäpäiville, valmistujaisiin, ylioppiasjuhliin, kastetilaisuuksiin ja muihin elämän tärkeimpiin hetkiin. Tilat ovat parhaimmillaan alle 50 hengen juhlille.

Tilavuokra on alkaen 400 €, riippuen tilaisuuden kestosta ja ajankohdasta. Voit katsoa tarkan hinnan valitsemalla kalenterista päivän joko puolen päivän tai koko päivän mittaiselle tilaisuudelle.

Jollaksen kartanolla voit tilata ruuat meidän suosittelemalta catering-yritykseltä tai valita oman toimittajasi, tai vaikkapa tehdä ruuat itse! Samoin juomat voi hankkia haluamastaan paikasta.

Jollaksen kartano tarjoaa juhlavat, mutta kotoisat puitteet monenlaisille juhlille. Tänne on helppo tulla sekä autolla että julkisilla. Helsingin keskustasta autolla pääsee paikalle reilussa 20 minuutissa. Tästä huolimatta ympäristö on rauhallinen: talo sijaitsee meren rannalla, puisto- ja metsäalueen keskellä!

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko tilavuokra maksaa?

Tilavuokra on alkaen 400 €, riippuen tilaisuuden kestosta ja ajankohdasta. Tarkan hinnan saat valitsemalla haluamasi päivän kalenterista joko puoleksi päiväksi, koko päiväksi tai vuorokaudeksi.

Mitä vuokraan kuuluu?

Tila on käytössäsi määritellyn ajan kalustettuna maks. 50 hengelle. Lisäksi käytössäsi on kartanon iso patio, intiimi takapiha ja pysäköintipaikat noin 8 autolle. Normaali loppusiivous (n. 1,5 tuntia) kuuluu hintaan. Ylimenevästä siivouksesta laskutamme 35 € / tunti + alv.

Miten tila jakautuu?

Alakerrassa, joka toimii kartanon juhlatilana, on iso sali, pieni sali ja yksi erillinen huone. Lisäksi on eteinen, käytävä, kaksi vessaa ja nostokeittiö.

Kuinka monta ihmistä mahtuu istumaan?

Tila on parhaimmillaan alle 50 hengelle, mutta järjestelemällä mahtuu toki enemmänkin!

Onko tiloissa äänentoistoa?

Ei ole.

Kuuluuko vuokraan astiasto?

Ei kuulu.

Onko tiloissa keittiötä?

Kyllä, vuokraan kuuluu pieni nostokeittiö, jossa liesi, uuni ja jääkaappi sekä lavuaari. Keittiön varustetasosta johtuen siellä ei varsinaisesti voi valmistaa ruokaa, mutta se toimii erinomaisesti ns. nostokeittiönä, jossa annokset voi laittaa tarjolle.

Onko tiloissa vessat?

Kyllä, heti sisäänkäyntiaulassa on kaksi vessaa, jossa toisessa yksi “asiakaspaikka”, toisessa kaksi, sekä molemmissa omat käsienpesualtaansa.

OTA YHTEYTTÄ