fbpx

Karanteeninuotio 2021

Avasimme karanteeninuotion ensimmäisen kerran keväällä 2020, kun koronakriisi oli sulkenut muun yhteiskunnan ohella myös Jollaksen kartanon. Liiketoiminnan pelasti Helsingin kauapungin vuokravapautus kolmeksi kuukaudeksi, ja halusin antaa kaupunkilaisille jotain takaisin, kun he olivat antaneet minulle vuokravapautuksen, eli tukeneet yritystoimintaani verorahoillaan.

Nyt, kun koronan toinen aalto on jälleen sulkenut yhteiskunnan ja Jollaksen kartanon, ei vuokrahelpostusta tullut, mutta onneksi syksyn tilaisuuksista jäi sen verran tilille, että vuokra saadaan maksettua, vaikka liiketoimintaa ei hetkellisesti olekaan.

Koen silti olevani yhä kaupunkilaisille velkaa. Lisäksi tämä liki vuoden mittainen kotona norkoilu ei tee kenenkään meidän psyykeille hyvää. On siis aika innostaa kaupunkilaisia jälleen lähtemään ulos.

Avasin karanteeniavannon jo viikko sitten, ja kaikki loppuvuoden vuorot varattiin täyteen alta päivän. Nyt on aika avata jälleen keväästä tuttu karanteeninuotio!

Idea on tämä:

  1. varaa itsellesi tunnin mittainen vuoro varausjärjestelmästä
  2. pakkaa reppuun termarillinen hehkuviiniä / kahvia / teetä / mitä ikinä ja grillattavaa
  3. saavu nuotiopaikalle, tee tulet ja nauti elämästä
  4. poistu oman vuorosi loputtua ja jätä paikka seuraavalle porukalle vähintään yhtä hyvään kuntoon kuin se oli tullessasi

Paikalta löytyy taatusti puita, nuotiopaikka ja ensisammutuskalusto. Kannattaa varata mukaan oma puukko, tulentekovälineet ja makkaratikut. Vien tänään paikalle kaikki nämä, mutta keväästä oppineena tiedän niiden häviävän sieltä melko nopeasti, joten ei kannata laskea niiden varaan.

Varaa vuorosi tästä alta! Tervetuloa!