fbpx

Kesäterassi!

ITÄ-HELSINGIN LUNKEIN KESÄTERASSI

Jollaksen kartanon pihanurmella on epäilemättä Itä-Helsingin rennoin terassi, jossa voit nauttia virvokkeita aurinkotuoleissa löhöten puiston keskellä.

Terassi on avoinna säävarauksella viikonloppuisin perjantaista sunnuntaihin. Seurailemme melko uskollisesti viereisen Fornitaly-pizzarian aukioloaikoja.

Lämpimästi suositeltu prosessikuvaus menee näin: nappaa pizza Fornitalysta, marssi 100 metriä alamäkeen ja nauti pizzasi kylmän oluen kanssa kartanon terassilla.

Kesäterassin aukioloajat

  • Perjantaisin 16-20
  • Lauantaisin 13-19
  • Sunnuntaisin 13-19

Ainoastaan kesäkuukausina. Säävaraus!

Valikoima

Terassi on varustettu A-oikeuksin, ja tarjolla on mm. oluita Pyynikin panimolta, viinejä Viinitien valikoimista, mehuja ja makuvesiä Raikastamolta, kahvia Good Life Coffeelta sekä vaihteleva valikoima pientä purtavaa ja jäätelöitä.

Maksuvälineinä käyvät maksukortit ja Mobile Pay. Käteistä otamme pakon edestä.

Jollaksen kartanosta

Jollaksen kartano on tapahtuma- ja juhlatila syvällä Itä-Helsingissä, Laajasalossa, Jollaksessa. Yli 100-vuotias kivitalo antaa mainiot puitteet yhteiselle illalle. Paikalle on helppo tulla julkisilla, pyörällä tai omalla autolla. Kartanon puulämmitteinen rantasauna takaa pehmeät ja kosteat löytyt, viereiseltä laiturilta pääsee mereen vilvoittelemaan.