fbpx
Slide
JOLLAKSEN KARTANON RANTASAUNA

Jollaksen kartanon hirrestä rakennettu rantasauna tarjoaa puulämmitteisen kiukaan, pukuhuoneen takkatulella, uimalaiturin ja omaa rauhaa.

YLEISET SAUNAVUOROT

Jollaksen kartanon yleiset lenkkisaunavuorot järjestetään kahdesti viikossa; torstaisin ja sunnuntaisin. Torstaina on sekasaunavuoro, sunnuntaisin sekä naisten vuoro että sekasauna. Liput vain ennakkoon nettisivuilta.

SAUNA OMAAN KÄYTTÖÖN

Vuokraa Jollaksen kartanon puulämmitteinen rantasauna työpaikan juhliin, kaveriporukalle tai vaikka polttareihin! Oma rauha taattu, omat juomat saa tietysti tuoda. Puulämmitteinen hirsisauna, uimamahdollisuus ja takalla varustettu puku- ja oleskelutila. Parhaimmillaan noin kymmenen hengen porukalle.

KUINKA LÖYDÄN PERILLE?

Voit tulla paikalle joko autolla tai julkisilla – suosittelemme luonnollisesti jälkimmäistä!

Bussi 85 kuljettaa sinut Herttoniemestä perille, reittiohje Google Mapsissa ja aikataulut HSL:n sivulla. Pysäkiltä on matkaa reittivalinnasta riippuen n. 250-400 metriä.

Jos tulet autolla, voit parkata kartanon päärakennuksen eteen. Paikkoja on vain muutama, ja mikäli ne ovat täynnä, joudut tyytymään kadunvarsipaikkaan hiukan kauempana.

Saapuminen autolla

Autolla tullessa voit ajaa suoraan Jollaksen kartanon päärakennuksen eteen ja jättää auton pääsisäänkäynnin edessä olevaan pysäköintikaareen. Jatka matkaasi sata metriä eteenpäin kävellen ja sauna on oikealla puolellasi!

OTA YHTEYTTÄ