fbpx

Rento keho, hellittävä mieli -joogailta Jollaksen kartanossa

Kaipaatko pysähtymistä ja aikaa itselle sekä oman olotilasi aidolle kuuntelemiselle? Ehkä pientä hengähdystaukoa syksyn pimeneviin iltoihin ja arjen pyörityksen keskelle?

Tämä joogailta sopii sinulle, joka kaipaat pysähtymistä ja rentoutumista.

Rento keho, hellittävä mieli -tapahtuma tarjoaa sinulle tilan ja mahdollisuuden liikkua pehmeästi ja hellittää tekemisestä olemisen tilaan. Emme tee akrobaattisia liikkeitä, vaan keskiössä on palautuminen ja rentoutuminen rauhallisen liikkeen kautta.

Ilta pitää sisällään rauhallisesti etenevän joogaharjoituksen, pehmeän loppurentoutuksen sekä omien toiveiden ja tarpeiden äärelle pysähtymistä.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

MILLOIN:

Keskiviikkona 4.11.2020 klo 18.30-20.00.
Keskiviikkona 9.12.2020 klo 18.30-20.00.

MISSÄ:

Jollaksen kartanon kaunis ja tunnelmallinen yläsali, osoitteessa Jollaksentie 54, 00850 Helsinki.

Tutustu lisää Jollaksen kartanoon osoitteessa: https://jollaksenkartano.fi


HINTA JA MITEN MUKAAN:

Illan hinta on 25€ (sis. Alv 10%) ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Voit ostaa paikkasi valitsemalla alla olevista päivämääristä haluamasi!

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova, mutta sairastapauksessa voit myydä tai luovuttaa paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan sairastumisesta myös tunnin ohjaajalle, Outille. Saavuthan tapahtumaan vain terveenä ja noudatat hyvää käsi- ja yskimishygieniaa tapahtuman aikana. Tapahtuman osallistujamäärä on rajoitettu tarvittavat turvavälit huomioiden.


MITÄ MUKAAN:

Otathan mukaan oman joogamaton sekä rennot ja lämpimät vaatteet, joissa on mukava liikkua. Jos sinulla ei ole omaa joogamattoa, niin laita tästä viestiä ilmoittautumisen yhteydessä – muutamia lainamattojakin löytyy.


KUKA JÄRJESTÄÄ:

Tapahtuman taustalla on joogaopettaja Outi Savukoski (Outajooga) yhteistyössä Jollaksen Kartanon kanssa.Outi on ohjannut joogatunteja vuodesta 2016 lähtien ja hänen tapansa ohjata on kannustava, lempeä ja kehon aistimiseen ohjaava.

Jollaksen kartano tarjoaa tapahtumalle rauhallisen ja luonnonläheisen sijainnin merellisen Helsingin sydämessä.