fbpx
Slide
JOLLAKSEN KARTANON RANTASAUNA

Jollaksen kartanon hirrestä rakennettu rantasauna tarjoaa puulämmitteisen kiukaan, pukuhuoneen takkatulella, uimalaiturin ja omaa rauhaa.

YKSITYINEN RANTASAUNA VUOKRALLE

Jollaksen kartanon puulämmitteinen rantasauna on vuokrattavissa yksityistilaisuuksia varten esimerkiksi kaveriporukan saunailtaan, yrityksen kesäpäiville tai vaikkapa polttareihin. Tämä sauna tarjoaa uimamahdollisuuden, rauhallisen ja intiimin sijainnin, pukuhuoneen takalla ja takuulla kosteat löylyt!

KUINKA LÖYDÄN PERILLE?

Voit tulla paikalle joko autolla tai julkisilla – suosittelemme luonnollisesti jälkimmäistä!

Bussi 85 kuljettaa sinut Herttoniemestä perille, reittiohje Google Mapsissa ja aikataulut HSL:n sivulla. Pysäkiltä on matkaa reittivalinnasta riippuen n. 250-400 metriä.

Jos tulet autolla, voit parkata kartanon päärakennuksen eteen. Paikkoja on vain muutama, ja mikäli ne ovat täynnä, joudut tyytymään kadunvarsipaikkaan hiukan kauempana.

Saapuminen autolla

Autolla tullessa voit ajaa suoraan Jollaksen kartanon päärakennuksen eteen ja jättää auton pääsisäänkäynnin edessä olevaan pysäköintikaareen. Jatka matkaasi sata metriä eteenpäin kävellen ja sauna on oikealla puolellasi!

Usein kysytyt kysymykset

Saako saunassa vihtoa?

Ehdottomasti! Saunan siivouksen hintaan kuuluu luonnollisesti saunan pesu, eivätkä vihdan lehdet sitä mainittavasti hidasta.

Kuuluuko saunan vuokraan siivous?

Saunan vuokraan kuuluu perussiivous, joka kattaa kaiken normaalin siivouksen, sisältäen roskien ja pullojen poisviemisen. Mikäli sotket jotenkin poikkeuksellisen paljon, veloitamme ylimääräisestä siivouksesta 35 € / h + alv.

Onko sauna valmiiksi lämmitetty?

On toki! Sauna lämmitetään 70-80-asteikseksi. Muista lisätä puita saunavuorosi aikana!

Saanko tuoda omat juomat?

Kyllä vain! Saunalta löytyy pieni jääkaappi, josta voi ostaa alkoholittomia juomia, mutta voit myös tuoda omat juomasi!

Kuinka pitkä saunavuoro on?

Voit varata niin pitkän vuoron kuin haluat, mutta oletusarvoisesti se on 3 tuntia. Ole yhteydessä, jos haluat lyhyemmän vuoron.